Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Spectre 13 Pro G1 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Spectre 13 Pro G1

HP Spectre 13 Pro G1 on erittäin kevyt ja ohut kannettava tietokone, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Se on erinomainen valinta liikkuvalle työntekijälle, joka tarvitsee tehokkaan ja luotettavan tietokoneen matkalle. HP Spectre 13 Pro G1 on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten nopealla suorittimella, pitkäkestoisella akulla ja korkealaatuisella näytöllä. Tämä tietokone on erittäin tyylikäs ja kestävä, joten se sopii hyvin myös vaativiin olosuhteisiin. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, HP Spectre 13 Pro G1 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)