Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Spectre 13 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Spectre 13

HP Spectre 13 on erittäin ohut ja kevyt kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuville käyttäjille. Se on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu erinomaisesti monipuoliseen käyttöön, kuten työskentelyyn, opiskeluun ja viihteeseen. Sen tyylikäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä myös erittäin houkuttelevan valinnan. HP Spectre 13 on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuista ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)