Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProDesk 600 G1 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProDesk 600 G1 SFF

HP ProDesk 600 G1 SFF on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka sopii erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin toimistokäyttöönkin. Se on suunniteltu erityisesti pieniin tiloihin, joten se vie vain vähän tilaa työpöydällä. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja sen suorituskyky on erinomainen. Se sopii hyvin esimerkiksi monimutkaisten ohjelmien käyttöön ja suurten tiedostojen käsittelyyn. HP ProDesk 600 G1 SFF on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta ja monipuolista tietokonetta, joka sopii hyvin pieniin tiloihin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)