Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProDesk 490 G1 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProDesk 490 G1 MT

HP ProDesk 490 G1 MT on tehokas ja luotettava tietokone, joka sopii erinomaisesti yrityskäyttöön. Se on suunniteltu tarjoamaan nopeaa suorituskykyä ja tehokasta multitaskingia. Tämä tietokone on ihanteellinen valinta yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen päivittäiseen käyttöön. HP ProDesk 490 G1 MT: n avulla voit suorittaa monimutkaisia tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. Se on myös helppo päivittää ja ylläpitää, mikä tekee siitä pitkäikäisen investoinnin. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta yrityksellesi, HP ProDesk 490 G1 MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)