Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProDesk 400 G3 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProDesk 400 G3 SFF

HP ProDesk 400 G3 SFF on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka sopii erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin toimistokäyttöönkin. Se on suunniteltu erityisesti pieniin tiloihin, joten se vie vain vähän tilaa työpöydällä. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. HP ProDesk 400 G3 SFF on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)