Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProDesk 400 G3 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProDesk 400 G3 MT

HP ProDesk 400 G3 MT on tehokas ja luotettava pöytätietokone, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Tämä tietokone on suunniteltu erityisesti vaativiin tehtäviin, kuten monimutkaisiin laskelmiin ja suurten tiedostojen käsittelyyn. HP ProDesk 400 G3 MT on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta tietokonetta. Jos etsit laadukasta ja monipuolista pöytätietokonetta, HP ProDesk 400 G3 MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)