Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook X360 11 G1 EE tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook X360 11 G1 EE

HP ProBook X360 11 G1 EE on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti koululaisille ja opiskelijoille. Se on monipuolinen laite, joka voidaan käyttää sekä kannettavana tietokoneena että tabletina. HP ProBook X360 11 G1 EE on erittäin kestävä ja sen akun kesto on pitkä, joten se sopii hyvin käytettäväksi koulussa tai matkoilla. Tämä tietokone on myös turvallinen, sillä siinä on sisäänrakennettu tietoturvaominaisuus. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista tietokonetta koulunkäyntiin tai opiskeluun, HP ProBook X360 11 G1 EE on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)