Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 655 G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Hp tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 655 G2

HP ProBook 655 G2 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja turvallisuuden, joka on tärkeää liiketoiminnassa. Tämä kannettava tietokone sopii hyvin työntekijöille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja kestävän tietokoneen päivittäiseen käyttöön. HP ProBook 655 G2 on erinomainen valinta, jos etsit laadukasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, joka kestää pitkään ja tarjoaa hyvän käyttökokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)