Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 650 G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 650 G3

HP ProBook 650 G3 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja turvallisuuden, joka on tärkeää liiketoiminnassa. Tämä tietokone on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja kestävän kannettavan tietokoneen työskentelyyn toimistossa tai matkoilla. HP ProBook 650 G3 on varustettu monilla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan, kuten pitkä akun kesto, nopea suorituskyky ja laaja valikoima liitäntöjä. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, joka sopii liiketoimintaan, HP ProBook 650 G3 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)