Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 5330M Notebook tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 5330M Notebook

HP ProBook 5330M Notebook on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liiketoimintakäyttöön. Se on kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana. Tämä kannettava tietokone on erittäin luotettava ja tehokas, joten se sopii hyvin yrityskäyttöön. Sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä, kuten sähköpostien lähettämistä, tiedostojen jakamista ja videoneuvotteluja. HP ProBook 5330M Notebook on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta liiketoimintakäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)