Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 4730s tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Hp tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 4730s

HP ProBook 4730s on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liiketoimintakäyttöön. Se on erittäin luotettava ja kestävä, joten se sopii hyvin yrityskäyttöön. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen työskentelyyn. Sen suuri näyttö mahdollistaa tehokkaan multitaskingin ja sen ergonominen muotoilu takaa mukavan käyttökokemuksen. HP ProBook 4730s on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta tietokonetta liiketoimintakäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)