Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 470 G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 470 G3

HP ProBook 470 G3 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liiketoimintakäyttöön. Se on erittäin luotettava ja tehokas työkalu, joka auttaa sinua suorittamaan työtehtäväsi nopeasti ja tehokkaasti. Tämä kannettava tietokone on erinomainen valinta, jos tarvitset suuren näytön ja tehokkaan suorituskyvyn. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi toimistokäyttöön, mutta myös matkustaville ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan tietokoneen liikkeellä ollessaan. HP ProBook 470 G3 on erittäin kestävä ja sen akun kesto on erinomainen, joten voit käyttää sitä pitkiä aikoja ilman lataamista. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta liiketoimintakäyttöön, HP ProBook 470 G3 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)