Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 470 G1 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 470 G1

HP ProBook 470 G1 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on erittäin luotettava ja kestävä, joten se sopii hyvin työpaikalle tai matkalle. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se sopii hyvin monenlaiseen käyttöön. Sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä, kuten tiedostojen käsittelyä, sähköpostien lähettämistä ja vastaanottamista, verkkosivujen selailua ja paljon muuta. HP ProBook 470 G1 on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, joka sopii hyvin yrityskäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)