Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 4520s tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 4520s

HP ProBook 4520s on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liiketoimintakäyttöön. Se on luotettava ja kestävä valinta, joka tarjoaa suorituskykyä ja turvallisuutta. Tämä tietokone sopii erinomaisesti yrityskäyttöön, sillä se on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten tehokkaalla prosessorilla, suurella tallennustilalla ja nopealla verkkoyhteydellä. HP ProBook 4520s on myös helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin matkustaville liikemiehille ja -naisille. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista tietokonetta liiketoimintakäyttöön, HP ProBook 4520s on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)