Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 450 G4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 450 G4

HP ProBook 450 G4 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liiketoimintakäyttöön. Se on luotettava ja kestävä valinta, joka tarjoaa suorituskykyä ja turvallisuutta. Tämä tietokone sopii erinomaisesti yrityskäyttöön, sillä se on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten tehokkaalla prosessorilla, nopealla SSD-levyllä ja laajalla näytöllä. HP ProBook 450 G4 on myös erittäin turvallinen valinta, sillä se sisältää monia turvallisuusominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistimen ja TPM-sirun. Jos etsit luotettavaa ja kestävää tietokonetta liiketoimintakäyttöön, HP ProBook 450 G4 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)