Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 450 G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 450 G2

HP ProBook 450 G2 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liiketoimintakäyttöön. Se on erittäin luotettava ja kestävä, joten se sopii hyvin yrityskäyttöön. Tämä tietokone on erittäin nopea ja tehokas, joten se sopii hyvin monenlaiseen käyttöön. Sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä, kuten tiedostojen käsittelyä, sähköpostien lähettämistä ja vastaanottamista, verkkosivujen selailua ja paljon muuta. HP ProBook 450 G2 on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen liiketoimintakäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)