Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 430 G4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 430 G4

HP ProBook 430 G4 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuville ammattilaisille. Se on kevyt ja helppo kuljettaa mukana, mutta silti tehokas ja luotettava. Tämä tietokone sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille, yrityskäyttäjille ja freelancereille, jotka tarvitsevat tietokonetta matkustaessaan tai työskennellessään eri paikoissa. HP ProBook 430 G4:ssä on monia käteviä ominaisuuksia, kuten pitkä akunkesto, nopea suorituskyky ja turvallisuusominaisuudet. Jos etsit luotettavaa ja kätevää kannettavaa tietokonetta, HP ProBook 430 G4 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)