Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 430 G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Hp tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 430 G2

HP ProBook 430 G2 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuville ammattilaisille. Se on kevyt ja helppo kuljettaa mukana, mutta silti tehokas ja luotettava. Tämä tietokone sopii erinomaisesti työskentelyyn toimistossa, kotona tai matkoilla. Sen avulla voit hoitaa kaikki työtehtävät nopeasti ja tehokkaasti. HP ProBook 430 G2 on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen kannettavan tietokoneen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)