Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Pro 3305 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Pro 3305 MT

HP Pro 3305 MT on tietokone, joka on suunniteltu tehokkaaseen ja luotettavaan suorituskykyyn. Se sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työhön tai kotikäyttöön. Tämä tietokone tarjoaa nopean ja tehokkaan suorituskyvyn, joka auttaa käyttäjiä suorittamaan tehtäviä nopeasti ja helposti. HP Pro 3305 MT on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät luotettavaa ja helppokäyttöistä tietokonetta. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta, joka tarjoaa nopean suorituskyvyn ja helpon käytön, HP Pro 3305 MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)