Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Pro 3130 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Pro 3130 SFF

HP Pro 3130 SFF on tietokone, joka on suunniteltu yrityskäyttöön. Se on pienikokoinen ja helppo sijoittaa työpöydälle tai hyllylle. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen työskentelyyn, kuten toimisto-ohjelmien käyttöön, tietokoneavusteiseen suunnitteluun ja videoiden editointiin. HP Pro 3130 SFF on luotettava ja kestävä valinta, joka auttaa sinua saavuttamaan työtehtäväsi tehokkaasti ja nopeasti. Jos etsit tietokonetta, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden, HP Pro 3130 SFF on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)