Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Pro 3120 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Pro 3120 SFF

HP Pro 3120 SFF on tietokone, joka on suunniteltu yrityskäyttöön. Se on pienikokoinen ja helppo sijoittaa työpöydälle tai hyllylle. Tämä tietokone on erinomainen valinta yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen päivittäiseen työskentelyyn. HP Pro 3120 SFF:llä voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ja se soveltuu hyvin esimerkiksi toimisto-ohjelmien käyttöön, sähköpostien lähettämiseen ja vastaanottamiseen sekä internetin selaamiseen. Tämä tietokone on myös helppo päivittää ja ylläpitää, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta yrityksesi tarpeisiin, HP Pro 3120 SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)