Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Pavilion MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Pavilion MT

HP Pavilion MT on tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia. Se sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työhön, opiskeluun tai viihteeseen. HP Pavilion MT:llä voit suorittaa monia tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista. Se on myös erittäin helppo käyttää ja sen avulla voit tehdä kaikenlaisia asioita, kuten surffata netissä, katsoa elokuvia, pelata pelejä ja paljon muuta. HP Pavilion MT on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)