Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Pavilion 22xi tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Pavilion 22xi

HP Pavilion 22xi on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti kotikäyttöön ja viihdekäyttöön. Näytön koko on 21,5 tuumaa ja se tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkkuuden. Näytössä on myös erittäin ohut kehys, joka tekee siitä tyylikkään ja modernin näköisen. HP Pavilion 22xi on erinomainen valinta, jos etsit laadukasta ja luotettavaa tietokonenäyttöä kotiisi tai toimistollesi. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi elokuvien katseluun, valokuvien käsittelyyn ja pelaamiseen. Jos haluat parantaa tietokoneesi käyttökokemusta, HP Pavilion 22xi on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)