Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Pavilion Gaming Desktop 790-0025no MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Pavilion Gaming Desktop 790-0025no MT

HP Pavilion Gaming Desktop 790-0025no MT on tehokas tietokone, joka on suunniteltu pelaamiseen. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan tallennustilan, joka mahdollistaa useiden pelien tallentamisen. Tämä tietokone on ihanteellinen valinta pelaajille, jotka haluavat nauttia sujuvasta pelikokemuksesta ja nopeasta suorituskyvystä. HP Pavilion Gaming Desktop 790-0025no MT on myös hyvä valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta monipuoliseen käyttöön, kuten videoiden editointiin tai työskentelyyn. Tämä tietokone on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)