Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Pavilion P6 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Pavilion P6 MT

HP Pavilion P6 MT on tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan nopeaa ja tehokasta suorituskykyä. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työhön, opiskeluun tai viihteeseen. Tämä tietokone tarjoaa monipuoliset ominaisuudet ja toiminnot, jotka auttavat käyttäjää suorittamaan tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. HP Pavilion P6 MT on luotettava ja kestävä tietokone, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Jos etsit tietokonetta, joka tarjoaa nopeaa suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia, HP Pavilion P6 MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)