Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Pavilion P6-2040SC MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Pavilion P6-2040SC MT

HP Pavilion P6-2040SC MT on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka sopii erinomaisesti kotikäyttöön ja työtehtäviin. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja runsaasti tallennustilaa, joten voit käyttää sitä esimerkiksi valokuvien ja videoiden katseluun, musiikin kuunteluun, nettisurffailuun ja toimisto-ohjelmien käyttöön. HP Pavilion P6-2040SC MT on luotettava ja helppokäyttöinen valinta, joka tarjoaa hyvän vastineen rahalle. Jos etsit tietokonetta, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja monipuoliset käyttömahdollisuudet, HP Pavilion P6-2040SC MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)