Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Omen 17 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Omen 17

HP Omen 17 on tehokas kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti pelaajille. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopeuden, joka mahdollistaa sulavan pelikokemuksen. HP Omen 17:lla voit pelata suosikkipelejäsi missä tahansa ja milloin tahansa. Se on myös erittäin kestävä ja luotettava, joten voit luottaa siihen pitkäksi aikaa. Jos olet intohimoinen pelaaja, HP Omen 17 on ehdottomasti kannattava investointi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)