Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP LP2475W tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP LP2475W

HP LP2475W on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti vaativiin käyttötarkoituksiin. Näytön suuri koko ja korkea resoluutio takaavat terävän kuvan ja selkeän tekstin. HP LP2475W on ihanteellinen valinta graafisille suunnittelijoille, valokuvaajille ja muille ammattilaisille, jotka tarvitsevat tarkkaa ja luotettavaa näyttöä työskentelyynsä. Lisäksi näytössä on monipuoliset liitännät, joten se sopii erinomaisesti monenlaisiin käyttöympäristöihin. Jos etsit korkealaatuista ja monipuolista tietokonenäyttöä, HP LP2475W on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)