Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP LP2465 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP LP2465

HP LP2465 on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Se tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkkuuden, joka sopii erityisesti graafisille suunnittelijoille, valokuvaajille ja videon editoijille. Näytössä on myös monipuoliset säätömahdollisuudet, kuten korkeuden säätö ja kääntömahdollisuus, joka tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen. HP LP2465 on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuista ja luotettavaa tietokonenäyttöä ammattikäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)