Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP LA2405wg tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP LA2405wg

HP LA2405wg on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Näytön koko on 24 tuumaa, joten se tarjoaa runsaasti tilaa monenlaiseen käyttöön. HP LA2405wg:n korkea resoluutio ja kirkkaat värit takaavat erinomaisen kuvanlaadun. Tämä näyttö on erittäin luotettava ja kestävä, joten se kestää käyttöä pitkään. HP LA2405wg on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista tietokonenäyttöä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)