Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP LA2205wg tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP LA2205wg

HP LA2205wg on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Näytön koko on 22 tuumaa, joten se tarjoaa riittävästi tilaa monenlaiseen työskentelyyn. HP LA2205wg:n korkea resoluutio ja kirkkaat värit takaavat selkeän ja terävän kuvan. Tämä näyttö on erittäin energiatehokas, joten se säästää sekä ympäristöä että lompakkoa. HP LA2205wg on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa tietokonenäyttöä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)