Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP L2245wg tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP L2245wg

HP L2245wg on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Sen suuri näyttöalue ja terävä resoluutio takaavat selkeän kuvan ja tekstin, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kuvankäsittelyyn, videoiden katseluun ja monenlaiseen toimistotyöhön. HP L2245wg on myös energiatehokas ja helppo asentaa, joten se on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa tietokonenäyttöä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)