Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Pavilion Gaming Desktop TG01 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Pavilion Gaming Desktop TG01 MT

HP Pavilion Gaming Desktop TG01 MT on tehokas tietokone, joka on suunniteltu pelaamiseen. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan tallennustilan, joka mahdollistaa useiden pelien tallentamisen. Tämä tietokone on ihanteellinen valinta pelaajille, jotka haluavat nauttia sujuvasta pelikokemuksesta ja nopeasta suorituskyvystä. HP Pavilion Gaming Desktop TG01 MT on myös erittäin helppo käyttää ja se tarjoaa monia käteviä ominaisuuksia, jotka tekevät pelaamisesta entistäkin hauskempaa. Jos olet intohimoinen pelaaja, HP Pavilion Gaming Desktop TG01 MT on loistava valinta sinulle.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)