Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP G62 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP G62

HP G62 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Se sopii hyvin esimerkiksi opiskeluun, työskentelyyn tai viihteen katseluun. HP G62 on luotettava ja kestävä valinta, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja käyttökokemuksen. Sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä, kuten surffata netissä, kirjoittaa tekstejä, käyttää erilaisia ohjelmia ja pelata pelejä. HP G62 on hyvä valinta, jos etsit edullista ja monipuolista kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)