Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP G5239 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP G5239

HP G5239 on tietokone, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Se sopii hyvin esimerkiksi kotikäyttöön, opiskeluun tai työskentelyyn. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan tallennuskapasiteetin, joten se soveltuu hyvin myös vaativampiin tehtäviin. HP G5239 on luotettava ja helppokäyttöinen valinta, joka tarjoaa hyvän vastineen rahalle. Jos etsit monipuolista ja tehokasta tietokonetta, HP G5239 on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)