Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ENVY m6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ENVY m6

HP ENVY m6 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia. Se sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työhön, opiskeluun tai viihteeseen. HP ENVY m6:lla voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ja nauttia korkealaatuisesta kuvan- ja äänenlaadusta. Sen tyylikäs muotoilu ja kevyt rakenne tekevät siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, HP ENVY m6 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)