Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ENVY 13 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ENVY 13

HP ENVY 13 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti vaativille käyttäjille. Se on erittäin kevyt ja ohut, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Tämä tietokone on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan tietokoneen työhön tai opiskeluun. HP ENVY 13:ssa on myös erinomainen näyttö, joka tarjoaa erittäin tarkan ja selkeän kuvan. Tämä tietokone on erittäin suositeltava valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuista ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)