Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Elitepad 1000 G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Elitepad 1000 G2

HP Elitepad 1000 G2 on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät kestävää ja luotettavaa tablettia. Tämä tuote on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön ja se tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, kuten nopean suorituskyvyn, pitkän akunkeston ja turvallisuusominaisuudet. HP Elitepad 1000 G2 on ihanteellinen valinta liikematkailijoille, jotka tarvitsevat kannettavan tietokoneen korvaavan laitteen, joka on helppo kuljettaa mukana. Tämä tuote on myös erinomainen valinta niille, jotka haluavat parantaa tuottavuuttaan ja tehdä työtä missä tahansa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)