Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 735 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 735 G5

HP EliteBook 735 G5 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja luotettavan suojauksen tärkeille tiedoille. Tämä kannettava sopii erinomaisesti liikkuvalle työntekijälle, joka tarvitsee tietokonetta matkustaessaan. HP EliteBook 735 G5 on myös hyvä valinta, jos etsit tietokonetta, joka on kevyt ja helppo kuljettaa mukana. Tämä kannettava tietokone on erittäin suositeltava valinta, jos tarvitset luotettavan ja tehokkaan tietokoneen työpaikalle tai kotikäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)