Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteDisplay E232 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteDisplay E232

HP EliteDisplay E232 on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti toimistokäyttöön. Se tarjoaa terävän ja selkeän kuvan, joka helpottaa työskentelyä ja parantaa tuottavuutta. Näytössä on myös käteviä ominaisuuksia, kuten säädettävä korkeus ja kallistus, joka mahdollistaa mukavan työskentelyasennon. HP EliteDisplay E232 on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa tietokonenäyttöä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)