Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Docking Station tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Docking Station

HP Docking Station on laite, joka mahdollistaa kannettavan tietokoneen yhdistämisen useisiin eri laitteisiin samanaikaisesti. Se on erittäin kätevä työkalu, joka auttaa sinua lisäämään tietokoneesi toimivuutta ja tehokkuutta. HP Docking Stationin avulla voit yhdistää näytön, hiiren, näppäimistön, tulostimen ja muiden laitteiden samanaikaisesti, mikä tekee työskentelystä helpompaa ja nopeampaa. Tämä tuote on erittäin suositeltava kaikille, jotka käyttävät kannettavaa tietokonetta työssään tai opiskelussaan. Se auttaa sinua säästämään aikaa ja vaivaa, ja parantaa työskentelykokemustasi huomattavasti.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)