Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Advanced Docking Station 2009 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Advanced Docking Station 2009

HP Advanced Docking Station 2009 on laite, joka mahdollistaa kannettavan tietokoneen yhdistämisen useisiin eri laitteisiin, kuten näyttöihin, tulostimiin ja verkkoon. Tämä telakointiasema on erittäin kätevä, sillä se säästää aikaa ja vaivaa, kun kannettavaa tietokonetta ei tarvitse jatkuvasti yhdistää eri laitteisiin erikseen. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos hän käyttää paljon kannettavaa tietokonetta ja tarvitsee sen yhdistämistä useisiin eri laitteisiin päivittäin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)