Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Compaq LA2205wg tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Compaq LA2205wg

HP Compaq LA2205wg on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Näytön koko on 22 tuumaa, joten se tarjoaa riittävästi tilaa monenlaiseen työskentelyyn. Näytössä on myös säädettävä korkeus ja kallistus, joten sen asento on helppo säätää juuri sopivaksi. HP Compaq LA2205wg on erittäin energiatehokas, joten sen käyttö ei rasita ympäristöä liikaa. Tämä näyttö on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista tietokonenäyttöä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)