Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Compaq L2311c tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Compaq L2311c

HP Compaq L2311c on kannettavan tietokoneen telakka, joka tarjoaa käyttäjälle monipuolisen työskentelykokemuksen. Tämä tuote on suunniteltu helpottamaan työskentelyäsi, sillä se mahdollistaa useiden laitteiden liittämisen yhteen paikkaan. Voit liittää tietokoneesi, näytön, näppäimistön ja hiiren yhdellä kaapelilla. Tämä säästää tilaa ja tekee työskentelystäsi tehokkaampaa. HP Compaq L2311c on erinomainen valinta, jos haluat parantaa työskentelymukavuuttasi ja tuottavuuttasi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)