Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Chromebook 14 G1 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Hp tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Chromebook 14 G1

HP Chromebook 14 G1 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja liikkuville ammattilaisille. Se käyttää Chrome-käyttöjärjestelmää, joka mahdollistaa nopean käynnistyksen ja helpon käytön. Tämä tietokone sopii hyvin verkkoselailuun, sähköpostien lähettämiseen ja vastaanottamiseen sekä asiakirjojen luomiseen ja muokkaamiseen. HP Chromebook 14 G1 on kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii erinomaisesti matkustaville. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos hän tarvitsee tietokonetta, joka on helppo käyttää ja kuljettaa mukanaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)