Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Chromebook 11 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Chromebook 11 G6

HP Chromebook 11 G6 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja työntekijöille. Se käyttää Chrome-käyttöjärjestelmää, joka on nopea ja helppo käyttää. Tämä Chromebook on erittäin kevyt ja kannettava, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Sen akun kesto on pitkä, joten voit käyttää sitä koko päivän ilman lataamista. HP Chromebook 11 G6 on erinomainen valinta, jos etsit edullista ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, joka sopii hyvin opiskeluun ja työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)