Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Chromebook 11 G4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Chromebook 11 G4

HP Chromebook 11 G4 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja työntekijöille. Se käyttää Chrome-käyttöjärjestelmää, joka on nopea ja helppo käyttää. Tämä tietokone on erittäin kevyt ja kannettava, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. HP Chromebook 11 G4 on erinomainen valinta, jos tarvitset tietokonetta, joka on helppo käyttää ja joka toimii nopeasti. Se on myös erittäin edullinen vaihtoehto verrattuna muihin tietokoneisiin. Jos etsit luotettavaa ja helppokäyttöistä tietokonetta, HP Chromebook 11 G4 on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)