Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Elitebook Folio 9470m tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Elitebook Folio 9470m

HP Elitebook Folio 9470m on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuville ammattilaisille. Se on kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana kaikkialla. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen käyttöön. Sen avulla voit esimerkiksi työskennellä tehokkaasti toimistossa, käyttää erilaisia ohjelmistoja ja sovelluksia, surffata netissä tai viettää aikaa viihdyttävien pelien parissa. HP Elitebook Folio 9470m on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen työskentelyyn tai vapaa-ajan käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)