Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 8770w tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 8770w

HP EliteBook 8770w on tehokas kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi suunnittelijoille, insinööreille ja muille vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat nopeaa ja luotettavaa tietokonetta työskentelyyn. HP EliteBook 8770w:n avulla voit suorittaa monimutkaisia tehtäviä, kuten 3D-mallinnusta ja videon editointia, vaivattomasti ja tehokkaasti. Tämä tietokone on myös erittäin kestävä ja kestää kovaa käyttöä. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta ammattikäyttöön, HP EliteBook 8770w on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)