Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G4

HP EliteBook 850 G4 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin kestävä ja luotettava, ja siinä on monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan liiketoiminnan tarpeisiin. Tämä tietokone on erittäin nopea ja tehokas, ja siinä on laaja valikoima liitäntöjä, joiden avulla voit yhdistää sen muihin laitteisiin. HP EliteBook 850 G4 on myös erittäin turvallinen, ja siinä on monia ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan tietojasi. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta liiketoiminnan tarpeisiin, HP EliteBook 850 G4 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)